Achik Sufi

Thursday, June 14, 2007

Entri tengah pekse...

Assalamualaikum....

Kehadiran Achik kali nie bukanlah untuk berkongsi apa2 tulisan atau coretan, cuma Achik nak bertanya kesihatan kengkawan yang dah lama Achik x jumpa dan bertanya kabar. Bukanlah kerana Achik dah lupakan kengkawan semua tetapi kerana Achik nak tumpukan separuh perhatian ( nak kata sepenuh perhatian, nanti orang kate Achik tipu lak ) untuk Achik hadapi peperiksaan kali nie. Achik alhamdulillah c hat slalu...moga2 kengkawan yang lain pun begitu jugak.

Periksa camne Achik...? periksa...erm, bolehla...boleh blah!!! ntah apela yang Achik jawab...sahih serabut syeikh nak bagi markah kat Achik..he2. Achik doa2 syeikh tue lembut hati bagi Achik lulus...x yah nak ambik fasal 2 nanti, bolehla cuti panjang. bulan 7+8+9+10 berapa jawapannya...? 4 bulan tue...

Ok la...Achik nak balik bace buku, nanti ade orang ceramah Achik lak pasal ngah pekse tapi masih duk lame2 kat cc nie. doakan Achik slalu erk...

Kalam Achik: terlanjur nak call mak di malaysia, masukla singgah blog yang dah berhabuk nie...

14 Comments:

  • ustat!
    gd lux ek :D
    he he he.
    nanti dah habis periksa boleh santai habis habisan :D

    By Anonymous Anonymous, At June 14, 2007 at 6:15 PM  

  • salam,

    selamat berjaya..

    uhuks!..

    banyak habuk
    (",)

    By Blogger banggugar, At June 14, 2007 at 7:36 PM  

  • Salam,

    Aduh, tengah sakan periksa sempat lagi bertanya khabar kengkawan...baiknya Achik ni. Semua sihat rasanya, alhamdulillah.

    Baik-baik jawab soalan ya ... moga dapat nombor satu :)

    By Blogger Bunga Rampai, At June 14, 2007 at 9:02 PM  

  • okayzzz...aku faham. budak2 skolah kan? dulu men game skang men blog..hahaha!

    selamat lulus dalam apa jua ujian.

    By Blogger ah kim, At June 14, 2007 at 9:13 PM  

  • semoga lulus ngan jayanya.. :)

    By Blogger achik, At June 14, 2007 at 11:15 PM  

  • salam achik...waa...nak lulus sekadar nak balik cuti je yek...huh... takpe2...bg no pon pak sheikh tu..nak suh acik repeat paper....kekeke... gurau2 pekse je achik..jgn gelabah la no....huhu...nanti dah sampai mesia habaq la kat ceq no...leh kite gi dating...bawah pokok togeh tau....kekekekeke....

    By Anonymous Anonymous, At June 15, 2007 at 3:57 AM  

  • akirasuri:insyaallah...kullu khair

    nanti dah habis periksa boleh santai habis habisan :D

    erm...memang tue yang dihajatkan

    bang_gugar:selamat...selamat..
    camne nak selamat, bang gugar mai kacau achik kat rumah!!!

    bungai_rampai: seronoknye achik hari nie...ade orang kate achik nie baik!!!

    azzam_bellamy: thanks bro azzam...
    moga bro pun sentiasa berjaya!!!

    achik: lulus..lulus...amin...

    putrihanan: sape kate nak balik mesia, lambat lagila...malas nak balik awal2, 2 tahun lagi kot...

    p/s: kenapa pilih pokok togeh...?pilihlah pokok rambutanke durianke, sambil dating bolehla makan sekali..he..he..( achik x biase dating mendating nie )

    By Blogger Achik_Sufi, At June 15, 2007 at 4:58 AM  

  • Achik,
    semoga jawab soklan dgn cemerlang!
    tatau jawab pon kena jawba gak..jgn hantar jawpan kosong...ingat tuh!
    hehehe

    By Blogger Mimiamilia, At June 15, 2007 at 7:08 AM  

  • Ok tumpu pd exam. pasal habuk ni tak pa kami blh cuci.hehe.. apa pun gud luck!

    By Blogger tintaHati, At June 15, 2007 at 11:02 PM  

  • besalah tuih. exam....
    per-per hal selawat dulu sebelum jawab soalan.
    insyallah kita dapat jawab dgn tenang jerk....

    By Blogger cikdinz, At June 17, 2007 at 7:57 PM  

  • tak per, kira macam ambik selingan ler tu, lepas dah relax, sambung ler balik study. selamat berjaya

    By Blogger Mak Su, At June 17, 2007 at 8:34 PM  

  • ustaz....
    semoga berjaya!

    By Blogger 13may, At June 17, 2007 at 11:33 PM  

  • salam,

    aik!..
    bukan aku datang kacau hang kat rumah..

    tapi aku pi tengok hang baca buku..

    Alhamdulillah hang 'BACA BUKU'
    (",)

    By Blogger banggugar, At June 18, 2007 at 12:25 AM  

  • Kudoakan semoga Achik lulus jaiyyid jiddan.

    By Blogger Unknown, At June 18, 2007 at 6:47 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home